Het Huisje

huisje-zeezucht-golf
OP EEN VAN DE MOOISTE PLEKJES

HET HUISJE

HET HUISJE EN TUIN

huisje-zeezucht-golf

Het huisje is bestemd voor maximaal vier personen.
Het is plm 40 m2 en heeft een woonkamer met erker, open keuken, een ouderslaapkamer met tweepersoonsbed, een tweede slaapkamer met kruislings geplaatst stapelbed en een badkamer met WC, douche en wastafel.
Het is ingericht in de sfeer van het strand, heeft een TV met dvd-speler, geluidinstallatie, WIFI, keuken met vaste inventaris, koelkast, Nespresso koffiezetter en een oven/magnetron. Het huis heeft gas- en hete lucht verwarming. We verhuren inclusief opgemaakte bedden.

Grenzend aan het huis een heerlijk terras en grote fijne privé tuin met meerdere zitjes en een kleine (ondiepe) vijver.
Helaas zijn huisdieren niet toegestaan.

DE LIGGING

huisje-zeezucht-golf

Omgeven door bossen, weilanden en duinen ligt vakantiepark De Bremakker aan zijweg 12 op Texel. Slechtst op een kwartiertje rijden vanaf de haven van de veerpont. 
Je loopt vanaf het terrein zo het Nationaal Park in en het strand bevindt zich op ruim een kwartier lopen. Op slechts 10 autominuten liggen leuke dorpjes als Den Burg en de Koog.
De Bremakker zelf is een autoluw vakantiepark en “Zeezucht” ligt op het prachtige natuurvriendelijke Akkerveld 43. Het huisje is gelegen aan de rand van het park, wat zorgt voor veel privacy.

Veel van onze gasten komen terug vanwege de sfeer en ligging! Als dit je eerste bezoek is aan vakantiepark De Bremakker dan verwijzen wij je graag naar de website: www.bremakker.nl

HUREN

huisje-zeezucht-golf

We bieden “Zeezucht” ook aan voor de verhuur, met name in de vakantieperiodes.

We verhuren uitsluitend per week; dus nee, helaas geen weekendverhuur. De wisseldagen zijn de vrijdagen.

FACILITEITEN

huisje-zeezucht-golf
Strand
IN DE SFEER VAN HET STRAND

Het huisje is geheel ingericht in de sfeer van het strand. Met veel blauw tinten en verwijzingen naar de zee en het strand.

APPARATUUR

Een TV met dvd-speler, geluidinstallatie, WIFI, keuken met vaste inventaris, koelkast, Nespresso koffiezetter en een oven/magnetron.

GROTE FIJNE PRIVE TUIN

Grenzend aan het huis een heerlijk houten terras en een ruime privé tuin met meerdere zitjes en een kleine (ondiepe) vijver.

HEERLIJK OPGEMAAKTE BEDDEN

We verhuren het huisje inclusief opgemaakte bedden; een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met stapelbed.

FIETSVERHUUR OP VAKANTIEPARK

Texel is uitermate geschikt om met de fiets te verkennen. Prachtige fietspaden voeren je langs de mooiste plekjes en alle dorpen.

ALTIJD SCHONE KLEDING

Naast het eetcafé bevindt zich de wasserette. Twee professionele wasmachines en een droger. Munten zijn bij de receptie verkrijgbaar.

GEEN ZIN OM ZELF IN DE KEUKEN TE STAAN

In het gezellige eetcafé kun je terecht voor snacks, eenvoudige menu’s en salades of een biertje aan de bar. Alles ook om mee te nemen.

SPORT EN SPEELRUIMTE

Op het park zijn meerdere speeltuintjes en een springkussen. Verder een beachvolleybal-, panna- en voetbalveld.

ANIMATIETEAM IN ZOMERVAKANTIE

In juli en augustus is op het park een recreatieteam actief, dat tal van activiteiten organiseert voor jong en oud.