Bereikbaarheid

huisje-zeezucht-golf
hOE KOM JE BIJ HET HUISJE

BEREIKBAARHEID

MET DE AUTO

huisje-zeezucht-golf

De bereikbaarheid van het huisje is het gunstigst met de auto. Vul vanaf jouw vertreklocatie dit adres in op je navigatie: TESO Veerhaven, Havenplein 3, 1781 AB Den Helder. Vanaf hier vertrekt de boot naar Texel. De veerpont doet er ongeveer 15 minuten over om van Den Helder naar de veerhaven van Texel te varen. 

Wij raden je aan om een bootticket vooraf te kopen via TESO. Met het e-ticket kun je sneller door de poortjes op het Teso-opstelterrein! Alle informatie omtrent de bootovertocht vind je op de website van TESO: www.teso.nl
Vanaf de boot volg je de borden richting De Koog, bij afslag 12 ga je linksaf het Gerritslanderdijkje op. Je volgt de weg en – direct na Vakantiepark De Parel en nog voor het bord Nationaal Park Duinen van Texel – ga je rechtsaf de Tempelierweg op. Aan het einde van deze doodlopende weg vind je Vakantiepark De Bremakker.

MET HET OPENBAAR VERVOER

huisje-zeezucht-golf

Neem vanaf jouw vertreklocatie de trein met Den Helder als eindstation. 

Vanaf station Den Helder reis je met de bus lijn 33 naar de boot. Deze bus vertrekt om 12 minuten over het hele uur en sluit uitstekend aan op de boot. De bus stopt bij het loket van TESO, waar je een retourticket (€2,50) voor de bootreis koopt. Vervolgens ga je lopend de boot op.

Op Texel verlaat je de boot lopend via de rechterzijde. Om bij de Bremakker te komen reis je verder met een TEXELHOPPER busje. Deze busjes moet je vooraf reserveren. De Bremakker is niet goed bereikbaar via de vaste buslijn. 

Je reserveert jouw rit minimaal een half uur van tevoren. Reserveren kan via de website of telefoon (0222- 784 000). Kies als bestemming: halte 143 Vakantiepark De Bremakker.

PARKEREN

huisje-zeezucht-golf

Met een Texel e-vignet kun je onbezorgd parkeren in de dorpen en bij de strandslagen. Een dagkaart kost € 10,- en een weekkaart € 20,-. De weekkaart is 8 dagen geldig.

Koop hier alvast je Texelparkeervignet:

TAXI

huisje-zeezucht-golf
TAXI BOTAX

0222-315888

TAXI ATTENT

0222-320020

TBO TEXEL

0222-312000