Gastenboek

huisje-zeezucht-golf
DE ERVARINGEN VAN ONZE GASTEN

GASTENBOEK

huisje-zeezucht-golf

Wat een wauw plekje. We hebben alleen maar mooi weer gehad : zon en nog eens zon. Volop gefietst, gezwommen en vandaag op de Solex, prachtig, een super aanrader, iedereen kan het!
De planten hebben iedere dag water gehad en de vijver is bijgevuld. Je ziet dat de vogels er veel gebruik van maken.

Jolle & Klaske

huisje-zeezucht-golf

Op de blauwe bank heerlijk in de zon. Onze laatste middag op Texel en in jullie heerlijke huisje. Wij genieten van jullie smaakvol ingerichte “zee en stand” huis en van de plek waar het huisje staat!! We hebben een fijne week gehad; met de boswachter naar de Slufter, fietsen, wandelen langs het strand, voetballen op het pannaveldje en met slecht weer geluisterd naar Jan Wolkers en gelezen in jullie boeken. Dank jullie wel voor het gebruik maken van jullie “Zeezucht”.

huisje-zeezucht-golf

Soms komen…. ineens…. onverwachts…. de mooiste dingen op je pad. Dit was er voor ons weer ‘zo-eentje’; we hebben genóten van jullie warme, liefdevolle plekje. Rust & ruimte. Heerlijk! Hopelijk tot wederziens!

Jeroen & Patricia

huisje-zeezucht-golf

Dit was zoals men zegt: “Liefde op het 1ste gezicht”. Wat een super chalet op een super plek! Fijne sfeer en we voelden ons echt thuis. Echt zo’n plek die je aanraadt bij vrienden en familie. Bedankt voor het verblijf, voor de “warme” ontvangst en het schone onderkomen.
Veel geniet plezier!

Hennie, Iris & Yvonne

huisje-zeezucht-golf

Het huisje is geweldig en het staat op een paradijselijke plek. We hebben het ondanks de kou en de regen dan ook heel erg goed gehad. We hopen hier nog een terug te komen met (iets) beter weer.

Rob, Joke, Bart & Max van Muijden

 

 

huisje-zeezucht-golf

Het is vandaag de laatste dag van onze top vakantie op Texel. Wat een prachtige stek hebben jullie toch. We hebben heel erg genoten. Het weer was de hele week fantastisch. Zon, zee, zand, witte wijn, wandelen. fietsen en lekker eten. Texel weer helemaal opnieuw ontdekt. Wat heerlijk dat jullie zo’n mooi plekje hebben gemaakt en dat wij daar weer van mochten genieten. Veel dank!

Yvonne & Koos